GRATIS INTRODUCTIE AVOND BIJ MOVENNAILS!

 

Op dinsdag 24-10-2017 om 19:00 wordt er een gratis introductie avond gehouden bij Movennails.

 

Het maken van een keuze voor een opleiding is vaak niet eenvoudig. Het aanbod is groot en het is lang niet altijd duidelijk wat je voor je geld mag verwachten. Bij Movennails adviseren wij adspirant leerlingen altijd eerst goed rond te kijken voor je een keuze maakt. Om belangstellende goed te informeren over onze opleiding organiseren we regelmatig een introductie avond. In een ontspannen sfeer heb je dan de gelegenheid om al je vragen over de opleiding te stellen. Wij hopen hiermee bij te dragen aan het maken van je keuze. De deelname aan deze avonden is geheel vrij blijvend en gratis.

 

Wil je deze avond bij wonen, laat het dan wel even van te voren weten. Als je iemand wil meenemen, een vriendin, je moeder of partner, dan is dat geen probleem.

Je kan je aanmelden via ons contact formulier.

 

Wil je voor je komt toch al wat meer info dan kan je bellen met 06 - 42424341

 

Hopelijk tot ziens bij Movennails!

 


Laat je altijd goed voor lichten voor je een keuze voor een opleiding maakt! Zorg dat je een duidelijk beeld hebt wat je van de opleiding kan verwachten. Dit voorkomt teleurstellingen.


Nagelstyliste is een vrij beroep. Laat je dus niets wijsmaken over erkende opleidingen of landelijke examens. Het zou mooi zijn, maar het bestaat niet.


Bij movennails werk je in kleine groepjes. Er is dus veel ruimte voor individuele aandacht. Je werkt in eigen tempo. Mocht je het even niet bij kunnen benen dan is er de mogelijkheid om een les een keer over te doen. Deze extra lessen zijn gratis!


Movennails is altijd bereid je voor te lichten over de opleiding. Komt de datum van de introductie avond je niet uit? neem gerust conatct met ons op! wij zijn bereikbaar op 06 - 42 42 43 41

Movennails

Olympiaplein 81

1077 CR Amsterdam

06 - 42 42 43 41
movennails@gmail.com

KVKNR 34230651
BTW NL 819264325.B01
ABN AMRO 451471520